Од трача до истине: Венди удара по Милошу

Глас Српске
Од трача до истине: Венди удара по Милошу

Само неколико часова пошто је ушла у ријалити програм "Двор", пјевачица Весна Вукелић Венди обрушила се на фолкера Милоша Бојанића, износећи шокантне детаље из његовог живота. Између осталог је рекла да је радио за Државну безбједност, те да је имао надимак "црна штикла".

- Човека који се недавно овде оклизнуо на банану и остао без ока зову "недој...­ни". Сви знају флертове овог моралног дегенерика са разним обавештајним службама, јер је познато да је дуго година радио за Државну безбедност. Њему су константно набијали комплексе, па је тако док је радио као доушник, добио надимак "црна штикла". Радио је он и у Црној Гори као контраобавештајац, тамо су га звали Душко Дугоушко, односно Душко. Шеф Цетиња је хтео да га обеси и да му веже уши у машну, али је он побегао у "Фарму" - испричала је Венди своја сазнања, па се између редова докачила и Бојанићевог изгледа, рекавши да му је десно уво као бечка шницла, док је лијево закржљало у развоју.

На све то Милош је рекао да нема никакав коментар, али се све вријеме док је трајало Веснино излагање домунђавао са Мајом Николић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана