Од трача до истине: Вања Удовичић и сликање с плавушом

Глас Српске
Од трача до истине: Вања Удовичић и сликање с плавушом

Да је ватерполиста Вања Удовичић велики женскарош, то је познато, али да своје хормоне не може да обузда ни пред женским фановима који приђу да се сликају с њим, то је већ мање познато. Наиме, Вања је прије неколико вечери био у београдском клубу "Центро бар", гдје је заједно са својим друговима лудовао уз коктеле и добру музику. У једном тренутку пришла му је згодна плавуша како би се сликала с њим, што је њему, по свему судећи, веома пријало.

- Питала га је да се слика, а Вања је послије петнаестак секунди рекао да пристаје на сликање, али само под једним условом - да се она и њене другарице придруже њему и његовом друштву - испричао је очевидац који се затекао на лицу мјеста и додао да је плавуша пристала на Вањину "уцјену" и до краја вечери остала с њим.

Људи који су се те ноћи затекли у клубу тврде како су се Вања и плавуша све вријеме смијали и случајно додиривали једно друго по раменима и кољенима. Након мноштва испијених коктела, Удовичић и плавојка су у касним вечерњим часовима напустили локал и упутили се у непознатом правцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана