Од трача до истине: Ванеса ударила Немању

Глас Српске
Од трача до истине: Ванеса ударила Немању

Фолк пјевачица Ванеса Шокчић могла би да буде дисквалификована из ријалити програма "Двор" због тога што је ударила свог колегу Немању Николића!

На лудој журци која се одиграла у уторак увече, сви су доста попили, тако да је дошло до неколико занимљивих ситуација. Сукоб између Ванесе и Немање је почео када је пјевач објаснио да га боле ноге и да неће устати да игра, а Ванеса је била упорна. Онда је он прокоментарисао да је пијана и савјетовао је да се смири, због чега се Ванеса опасно наљутила.

Тада је настао хаос и послије повратка у кућу за грађанство, свађа између њих двоје кулминирала је тако што га је Ванеса два пута ударила по лицу, а послије му је и скинула наочаре.

Истовремено, корпулентна пјевачица Лана је пријетила Немањи да ће да га изнесе из просторије и да ће добити батине, јер је њену колегиницу Ванесу назвао пијаницом.

Још није познато да ли ће фолк пјевачица и на који начин бити кажњена због оваквог геста, али како је физички обрачун најстроже забрањен у "Двору" реално је очекивати да Ванеса буде кажњена, вјероватно директно номинована, а можда чак и дисквалификована.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана