Од трача до истине: Увод у медени мјесец Оље Карлеуше

Глас Српске
Од трача до истине: Увод у медени мјесец Оље Карлеуше

Пјевачица Оља Карлеуша први пут се одвојила од свог једногодишњег сина Павла и с невјенчаним супругом Пецом отпутовала у Словенију, што је оцијенила као у увод у медени мјесец.

Како преносе поједини медији, њих двоје су провели продужени викенд у мјесту Терме Олимпија, гдје су с пријатељима уживали у чарима луксузног хотела "Сотелија".

- Нисмо венчани, па нам је сваки заједнички одмор увод у медени месец. И тако већ шест година. Ово је први пут да се одвајамо од Павла, и једва смо се одлучили на то! Тамо смо отишли с још једним брачним паром, који исто има бебу, и морам да признам да су очеви више "кукали" за децом него нас две! Пеци је било посебно тешко да се одвоји од сина, који је остао код баке и деке. Иначе, у хотелу смо имали максималан угођај, а посебно су пријале тајландске масаже и опуштање у спа центру - пренела нам је Оља своје фантастичне утиске из "дежеле", додавши да су само једном изашли из хотела, пошто су у њему имали све што им треба.

Једино им је прве вечери расположење покварила помисао да су изгубили новац, али све се брзо ријешило кад су открили да су се шушке сакриле дубоко у Ољиној торби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана