Од трача до истине: Удаје се Катарина Вучетић

Глас Српске
Од трача до истине: Удаје се Катарина Вучетић

Још једна љепотица стаје на луди камен. Манекенка и бивша учесница екстремног ријалитија "Survivor" Катарина Вучетић вјерила се са својим момком, бизнисменом Aленом Селимовићем. Како преносе поједини медији у Србији, њих двоје су прије неколико дана ову радосну вијест саопштили њеним родитељима, а потом су направили журку за своје најближе пријатеље.

- Између Катарине и Aлена се распламсала велика љубав по њеном повратку с Филипина, али су је скривали од јавности до Божића. Сада су одлучили да је крунишу браком. Свадба ће бити у мају, она ће узети његово презиме, што је и објавила на забави коју су организовали - испричао је неименовани и добро обавијештени извор, а вјеридбу је потврдила и манекенка.

- Истина је да смо се Aлен и ја верили, али смо одлучили да нашу приватност и детаље свадбе не износимо у јавност. Надам се да нас разумете - рекла је Катарина.

Медији су раније јавили да је црнокоса љепотица са својим изабраником прославила божићне празнике у главном граду Русије, а он је њихову везу објелоданио и на свом "Фејсбук" профилу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана