Од трача до истине: Тошић изненадио ЈК

Глас Српске
Од трача до истине: Тошић изненадио ЈК

Иако је мислила да ће рођендан прославити само са својим обожаваоцима на наступу у црногорском клубу "Трокадеро", поп звијезду Јелену Карлеуша те вечери изненадио супруг Душко Тошић, када је приватним летом дошао у хотел. Задржао се само неколико часова, до јутра, јер је због пословних обавеза у Фудбалском клубу Црвена звезда морао назад у Београд.

- Провела сам незабораван рођендан окружена обожаваоцима, који су се потрудили да се осећам као никада досад. Aли, после наступа, када сам кренула у хотел, била сам мало тужна што ћу бити сама у хотелској соби, као и много пута досад. Ипак, по ко зна који пут, показало се да имам мужа каквог сам само пожелети могла. Изненадио ме како само он зна! Долетео је на неколико сати, честитао рођендан и одлетео назад на јутарњи тренинг.

- Ја сам срећна жена и од живота сам добила све најбоље. Имам две дивне кћерке, мужа из снова и обожаваоце који ми дају крила. Од мужа, који силно од мене жели да направи домаћицу и куварицу, добила сам комплетно опремљену кухињу са свим елементима у црно-белој комбинацији и са "сваровски" кристалима. Ваљда мисли да ће кристали утицати на мој неталенат за кување - рекла је Јелена Карлеуша, која је сутрадан отишла на романтичну вечеру са супругом. Иначе, обожаваоци популарне пјевачице су претходне вечери, тачно у поноћ, углас отпјевали пјесму "Данас нам је диван дан", што је додатно уздрмало Јеленине емоције и довело до тога да почне да плаче, али, наравно, од среће! Поред њених обожаваоца, у црногорском клубу "Трокадеро", на рођендану Јелене Карлеуша био је и Џеј Рамадановски, који је, када је сазнао да је Јелена те ноћи напунила 32 године, скинуо целофан са кутије цигарета и упаљачем направио прстен. У тренутку када је Јелена пјевала пјесму "Девојке воле дијаманте", Џеј је са поносом драгој колегиници предао уникат какав сигурно нема у својој колекцији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана