Од трача до истине: Тихи рат Цеце и Јеце

Глас Српске
Од трача до истине: Тихи рат Цеце и Јеце

Упркос томе што је Јелена Карлеуша недавно изјавила да није примила никакву тужбу од Цеце Ражнатовић, фолк дива и даље стоји иза тврдњи да је пресавила табак и тужила једну колегиницу. Иако није желела да јој помене име, претпоставља се да је Цеца мислила на Ј. К., која јој је недавно упутила отворено писмо, препуно подругљивих коментара.

- Нико ме са естраде није никада судски тужио ни због чега, јер нисам никог увредила, али ја сам поднела тужбе и тек ћу да тужим. Раније сам толерисала многе ствари, али више не желим да гледам, слушам и ћутим - изјавила је Цеца. Иначе, тихи рат између двије пјевачице траје већ скоро читаву деценију.

Јелена Карлеуша је преко свог PR Зорана Бирташевића поручила да није добила никакав позив за суд.

- Не знамо о чему је реч. Из медија смо сазнали да је Цеца тужила Јелену, али она није добила никакав позив, тако да не знамо ништа о томе. Коментар ће морати да сачека да она евентуално стигне - рекао је за "С медија портал" Бирташевић.

Јелена Карлеуша је у новембру прошле године упутила Ражнатовићевој отворено писмо, у којем је без имало устезања прозвала фолк пјевачицу за "многа злодела".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана