Од трача до истине: Тест за везу Маје Николић

Глас Српске
Од трача до истине: Тест за везу Маје Николић

Пјевачица Маја Николић не престаје да интригира јавност. Како преносе поједини медији, нови пословни сарадник пјевачице обасипа је комплиментима, који би се могли схватити и као удварање. Наиме, темпераментна Нишлијка је недавно постала заштитно лице београдског бутика "Aнгел", који је власништво турског предузетника Илхана Сопура.

- Илхан је често пословно у Београду. Тако ме је и ангажовао јер ме је видео у "Фарми" и после сечења моје штикле допала му се идеја да ме ангажује за рекламу. Већ сам добила од њега на поклон сто пари ципела, а он планира да отвори ланац својих бутика по целој Србији - каже Маја.

На питање да ли је њен вјереник, њемачки адвокат Јан Штајнплиц љубоморан на турског бизнисмена који је обасипа пажњом и љубазним понудама, пјевачица одговара:

- Не, Јан је сигуран у себе и нимало није љубоморан. Из Берлина ћемо заједно кренути на Копаоник, где Јан мора да заврши неке своје послове. Боравак на планини ћемо искористити за романтичне тренутке. Иначе, не бих рекла да ми се нови сарадник удвара, ипак је Илхан ожењен, има и децу. Он је господин у шестој деценији, мада, опет, никад се не зна - загонетно каже Маја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана