Од трача до истине: Татјана Војтеховски са кћерком без тајни

Глас Српске
Од трача до истине: Татјана Војтеховски са кћерком без тајни

Популарна водитељка емисије "Тренутак истине" на ТВ Пинк Тања Војтеховски у вечерњем проводу често заглави дуже од своје ћерке, али сматра да се родитељ не мјери жртвама и одрицањима, већ успјесима дјетета. Тања је до скоро провјеравала кад јој се кћерка ноћу враћа кући, а сад су се улоге обрнуле. Водитељка је једном београдском магазину изјавила:

- Била сам позвана на Тијанин рођендан и остала до шест ујутру, сви смо заједно ђускали. Водила сам и ја њу на рођендан мог пријатеља који је славио "пола века од човека", и упозорила је да ћу се понашати као да она није ту, да не мисли да нећу ђускати, скакати, попити. Мислим да је велика драгоценост кад дете може да се понаша као да родитељ није ту. Тај однос бих пожелела свим родитељима. Aли не бих ни ја била оваква особа да нема Тијане. Нисам строга, нема онога "док си под мојим кровом биће како ја кажем" - казала је позната водитељка.

Она је додала да је заједно са кћерком ишла на концерте "Ред Хот Чили Пеперса" и "Фифти сента"...

- Ту сам се сморила, али сам њој сутрадан оправдала изостанке у школи пошто је промукла од урлања. Ишле смо и на Мадону у Црну Гору, на "Продиџи", где сам мислила да ћемо буквално погинути - открила је Тања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана