Од трача до истине: Таша замијенила Нату

Глас Српске
Од трача до истине: Таша замијенила Нату

Наташи Таши Којић није било тешко да превали пут од неколико стотина километара, колико има од Бостона до Њујорка, само да би присуствовала тениском мечу Ђоковић – Витен у Њујорку.

Да је велики заљубљеник у тенис и да је некада тренирала овај спорт, већ је познато. Међутим, сви они који су у телевизијском преносу пратили меч били су и више него изненађени када су лијепу Кебину ћерку уочили како сједи на почасном мјесту у првом реду, које је обично резервисано за чланове најуже породице играча. Додуше, и за дјевојке, вјеренице, љубавнице… И како то обично бива, истог тренутка су кренула нагађања да између славног тенисера и плавокосе пјевачице постоји нешто више од пријатељства. Да зло буде веће, Нолетова дјевојка Јелена Ристић тог дана није била на трибинама, што ће злонамјерницима вјероватно послужити као доказ више да се између њих заиста нешто опасно крчка.

Подсјећања ради, слична ситуација десила се крајем априла када су на мастерсу у Риму, такође у првом реду, камере снимиле Наташу Нату Беквалац, што је само подгријало у то вријеме ионако вреле приче о Натиној наводној афери са најуспјешнијим српским тенисером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана