Од трача до истине: Тањи Савић момак стигао изненада

Глас Српске
Од трача до истине: Тањи Савић момак стигао изненада

Након што је признала да није задовољна освојеним другим мјестом на Гранд фестивалу, фолк пјевачица Тања Савић открива да јој је, само неколико часова послије гостовања у емисији "Народ пита", осмијех на лице вратио изненадни долазак из Aустралије њеног момка Душана.

- За њега сам била морални победник и подржавао ме је све време. Рекао ми је да је одлучио да дође јер сам му веома недостајала и није могао више да издржи без мене. Појавио се с осмехом и поклонима, а ништа ми није вредније од његовог загрљаја у којем се осећам најсрећније и најопуштеније на свету. Иако ће се задржати тек неколико дана, довољно ми је што сам га видела макар на час јер сам га изузетно пожелела. Његова љубав ми даје снагу и чини ме најсигурнијом женом на свету - казала је Тања.

Млада пјевачица недавно се нашла у жижи интересовања и када јој је директор "Гранд продукције" Саша Поповић јавно замјерио због тога што је жвакала жваку пред камерама.

- Истина је да то не бих поновила, понајвише због себе, али мислим да се многима десило да у жару објашњавања забораве да су емисији која иде уживо – казала је двадесетпетогодишња Тања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана