Од трача до истине: Тања Савић тајно запрошена

Глас Српске
Од трача до истине: Тања Савић тајно запрошена

Изгледа да је недавно признање Тање Савић да би вољела да роди сина, којем ће надјенути име Страхиња или Aндреј, њеном момку Душану било сасвим довољно да донесе једну од најважнијих животних одлука - да запроси популарну пјевачицу!

Истини за вољу, тајно. Наиме, како преносе поједини таблоиди, прије него што је отпутовао у далеку Aустралију, Дуле је сковао тајни план, а све са циљем да млађану "грандовку" још чвршће веже за себе. Јер, за три мјесеца, колико ће се он задржати у земљи кенгура, Савићева би могла да промијени живот из коријена, а камоли момка. A како би био сигуран да ће га Тањица чекати док се не врати с далеког пута, двадесетдеветогодишњи бизнисмен скокнуо је до прве златаре, купио "булгари" прстен вриједан неколико хиљада евра и запуцао у њен родни Радинац.

- Дуле је стварно диван момак и баш се радујем што је запросио Тању. Њени родитељи га просто обожавају, па им је било и више него драго кад је клекнуо и питао је да ли жели да се уда за њега. Она је без оклевања пристала, пошто верује да је управо он човек њеног живота. Мама Живана и тата Станиша сутрадан су нам се одмах похвалили новостима - испричао је комшија Савићевих, који инсистира на анонимности.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана