Од трача до истине: Тања Савић одгодила свадбу

Глас Српске
Од трача до истине: Тања Савић одгодила свадбу

Фолк пјевачица Тања Савић и њен пет година старији вјереник Душан Јованчевић неће се вјенчати на јесен како су најављивали, јер она жели да на свадби буде згодна млада, пренијели су медији у Србији.

Пјевачица је у четвртом мјесецу трудноће и тренутно припрема документа како би добила визу за Aустралију, гдје заједно са својим вјереником намјерава да дочека принову.

- Још нисмо одредили датум венчања, али ћемо вероватно тај чин обавити тек када се роди наша беба. Једноставно нећу да будем дебела на сопственој свадби, већ желим да изгледам лепо, онако како сам одувек маштала. Још као девојчица замишљала сам сопствено венчање и белу хаљину, па желим да испуним своје снове. Папир као папир не представља ми ништа и једино је важна љубав коју осећамо једно према другом - искрена је Тања.

Млади пар још не зна ког је пола њихова беба, али пјевачица не крије да једва чека да то сазна. Тања прижељкује сина, али јој је најважније да беба буде жива и здрава.

Тања се осјећа одлично и једва чека да оде у Aустралију гдје ће се породити. Послије порода се враћа у Србију да са породицом и дјететом ужива.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана