Од трача до истине: Тања Савић не помишља на абортус

Глас Српске
Од трача до истине: Тања Савић не помишља на абортус

Да је млада фолк пјевачица Тања Савић трудна, сад већ знају и врапци на грани. Међутим, чим је сазнала за ову радосну вијест, популарна пјевачица, са својим вјереником Душаном Јованчевићем запутила се у родни Радинац надомак Смедерева. Она открива да не помишља на абортус, већ жели бебу.

Да је атрактивну црнку информација о принови затекла потпуно неспремну говори и податак да је она пред љето планирала да избаци сингл којим ће харати Црногорским приморјем.

Одмах по повратку са америчке турнеје, фолкерка је истог тренутка позвала свог гинеколога, заказала преглед и још сутрадан сазнала да је у благословеном стању.

- У првом тренутку то је био шок за мене. Једноставно, нисмо планирали принову, већ смо желели да ствари иду својим током. Тек кад ме је прошла почетна зачуђеност и неверица, почела сам да се радујем. За разлику од мене Дуле је истог тренутка, када нам је доктор саопштио новости, скакао до плафона од среће. Ипак, ниједног момента нисам помислила на абортус. Грозим се сваке помисли на тај грешан чин и осуђујем све жене које пристају на то. Пресрећна сам што сам у благословеном стању јер је то највећи и најдрагоценији дар који једна жена може да добије - изјавила је Савићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана