Од трача до истине: Тања Савић femmes fatales

Глас Српске
Од трача до истине: Тања Савић femmes fatales

Aтрактивна Тања Савић још једна је у низу пјевачица које читаво љето проводе у Црној Гори. Она је посљедњих мјесец дана на мору смјештена надомак Будве, гдје ће остати све до краја августа због унапријед уговорених тезги.

Без обзира на то што испред апартмана има базен, згодна црнка много више преферира брчкање у сланој води, па због тога користи сваки слободан тренутак да оде на неку од најпопуларнијих црногорских плажа. Тако је прије неколико дана ухваћена надомак Светог Стефана како сунча заносне облине у друштву неколико другарица.

Обучена у атрактивни бијели купаћи костим, позната "грандовка" је све вријеме мамила уздахе бројних мушкараца, који нису пропустили прилику да је одмјере од главе до пете, а они најхрабрији нису штедјели комплименте на рачун њеног изгледа, што је Тању очито много забављало.

Било је и оних који су тражили бројеве телефона, нудили куле и градове и хтјели да се жене  с њом, а с обзиром на то да Тања већ неко вријеме нема дечка, није искључено да је неко од многобројних удварача добио прилику да се покаже на дјелу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана