Од трача до истине: Тајна веза Александе Бурсаћ с колегом

Глас Српске
Од трача до истине: Тајна веза Александе Бурсаћ с колегом

Млада пјевачица Aлександра Бурсаћ већ мјесец и по дана је у љубави са извјесним бизнисменом Дарком, а како преносе поједини медији, у посљедњих десетак дана њихова емотивна веза је на проби, јер ју дечко ухватио како се дописује са колегом Јоцом Стефановићем.

- На рођендану Дарка Лазића, док су сви славили, Aлександра се читаво вече дописивала са неким. Када је разменила више од десет порука, дечко је посумњао, па је питао ко је важнији од славља на којем се налазе. Млада певачица је испрва одговорила да је поруке слала колегиници Милени Ћеранић, али је касније признала како се дописивала са Јоцом, који наводно има неки проблем, али да она о томе не сме да прича - казао је очевидац који је био на рођендану.

Бизнисмен Дарко је повјеровао својој дјевојци да се са Јоцом само "дружи", па је наставио да је обасипа скупим поклонима. Недавно јој је купио "луј витон" ташну, као и скупоцјени "ролекс", и не слутећи да згодна плавојка никада није ни престала да се тајно виђа са колегом Јоцом и то углавном кад јој је дечко у иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана