Од трача до истине: Тачка на жестоку свађу Каје и Тијане

Глас Српске
Од трача до истине: Тачка на жестоку свађу Каје и Тијане

Посљедња препуцавања започела је Каја, која је баш фино трачала Тијану рекавши за једне новине да Тијана нема ниједан хит и да је њена пјесма "Мазохиста" слушанија од цијелог Тијаниног албума, а да јој једино пристаје да свира виолончело, пошто јој по габариту одговара.

Наравно, Тијана ту није остала дужна, па је Каји врло радо одговорила у емисији "Aрена 13", између осталог, рекавши да Каји за неколико година преостаје само још да игра уз шипку. Дакле, било је то баш сурово и чинило се да се страсти неће смирити, бар не скоро. Но, нису прошла ни четири мјесеца од овог жестоког сукоба, а двије пјевачице су, како фотографије од овоседмичног лудог провода у клубу "Стефан Браун" говоре, изгледа постале скоро па најбоље другарице. Пјевачице су се помириле те вечери и спојиле лијепо и корисно.

Познату македонску пјевачицу недавно је трачала и денсерка Слађана Делибашић. Оне су заратиле у ријалитију "Парови" када је бивша супруга Ђолета Ђоганија почела да сумња да између њене колегинице и њеног момка Игора Матића постоји нешто више од пријатељства.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана