Од трача до истине: Свађе и оговарања на Фарми

Глас Српске
Од трача до истине: Свађе и оговарања на Фарми

Други серијал "Фарме" за сада је у знаку свађе између Зорице Брунцлик и Милоша Бојанића, па се готово свакодневно јављају њихове естрадне колеге које оговарају и блате једно или друго. Тако је фолкерка Мина Костић оцијенила да је Зорица врло надмена и арогантна, и каже да би јој радо очитала буквицу.

Мина би се сада радо придружила екипи на "Фарми", иако до сада није имала такву жељу.

- Звали су ме неколико пута, али због разних обавеза нисам могла да прихватим. Сад се све више мислим да то и није тако лоше. Причала сам са Надом Топчагић да уђемо заједно, а она ми каже да се плаши Зорице Брунцлик - рекла је Мина за један београдски таблоид.

Она се на то одмах надовезала:

- Ма, што би се плашила ње? Мада, страшно ме нервира њено понашање. Као од свих колега тражи да је ословљавају са ви, а она једе и пуних уста нешто прича. Надмена је претерано и све остале фармере гледа са висине. Па ако си већ ушао на имање, сви сте исти, не може тако. Ја сам скроз искрена и без длаке на језику, због чега сам се неколико пута и опекла у животу, али шта ћу, таква сам, а таква бих била и на "Фарми", закључила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана