Од трача до истине: Сузана Манчић пегла лице

Глас Српске
Од трача до истине: Сузана Манчић пегла лице

Позната водитељка Сузана Манчић признала је да је спремна на све зарад лијепог лица, па и на разне захвате и козметичке третмане.

Наиме, жена која одувијек плијени љепотом каже да њено лице не би било такво да не улаже велики труд.

- Мама ме је још у 16. години први пут одвела код козметичара, од тада просто не могу да га не посећујем. Лице је мој заштитни знак и на све сам спремна само да тако и остане. Чак два пута недељно идем код козметичара на свакојаке третмане јер ми је кожа сува и потребна јој је хидратација, а једном у три месеца идем на убризгавање ботокса. Ботокс су коктели и минерали који пријају мом лицу и дају му свежину, ништа попут затезања, само освежавање. Овим што дуже покушавам да одложим захват хируршког затезања лица, али кад дође време и на то сам спремна, под условом да се моје лице не промени јер то стварно не бих поднела - рекла је Сузана.

Најпознатија српска лото водитељка у једном ранијем интервјуу изненадила је и помало шкакљивом изјавом да јој у животу фали добар секс.

- Доброг секса у последње време има све мање и мање, а радо га се присећам – казала је том приликом атрактивна водитељка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана