Од трача до истине: Сузана Манћић одбрусила Ђоши - Мушка шовинистичка свињо!

Глас Српске
Од трача до истине: Сузана Манћић одбрусила Ђоши - Мушка шовинистичка свињо!

Када је глумац Богољуб Митић Ђоша рекао градоначелнику Зајечара Бошку Ничићу "Браво мајсторе", због тога што има петнаест година млађу жену, није ни сањао колико ће разгњевити Сузану Манчић.

Усред емисије "Недељно поподне", у којој се то дешавало, Сузана је пред милионским аудиторијумом рекла Ђоши да је "мушка шовинистичка свиња"!

- Много сам се изнервирала. Вређа ме то што се мушкарци вреднују по томе колико су им жене млађе од њих. Што млађу жену неко има, то је већи фрајер! Нема везе ако је ћелав и има стомачину. "Бацила сам рукавицу" свима онима који једноставно отписују жене које нису у првој младости и замењују их "новим моделима". Док смо младе, лепе и здраве, ту смо да удовољимо мушкарцима, да рмбамо, гајимо децу, да будемо лепе и слатке. A онда, када нам нежност, љубав и разумевање највише требају, склањају нас са "полица" и замењују млађима. Не могу то да трпим! Лично немам ништа против Ђоше, не пада ми на памет да се свађам са њим, али мука ми је од мушког става који он симболише - казала је касније Сузана, додајући да тиме није лично погођена, већ да је стала у одбрану свих жена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана