Од трача до истине: Сукоб Лепе и Стојана

Глас Српске
Од трача до истине: Сукоб Лепе и Стојана

Дошло је до првог, озбиљног, сукоба у ријалитију "Двор". Репер MC Стојан је успио да увриједи легендарну пјевачицу Лепу Лукић рекавши да јој треба "пастув". Лепу је увриједило што је таква изјава стигла од некога ко може да јој буде унук.

Када је то чула, Лепа (71) није могла да дође себи и добро је Стојану очитала буквицу.

- Већ данима овде се зезам са вама, зезам се због вас, због себе, уместо да пијем лекове. Све сам прихватила и вашу шалу, и ваше бубице, ни шта вам не замерам. Прихватила сам све што се дешава око мене. Aли тако нешто да ми кажеш... Па ја имам година толико да два пута могу да ти будем мајка - увређена је била Лепа, а Стојан је покуњено покушавао да јој објасни да је схватио да је погријешио. Aли сви напори да се извини су били узалудни, Лепа се није дала.

- Опростила сам ја теби, али нисам заборавила. Ти си за мене сада ад акта. Немој ми се више обраћати, нити се шалити са мном . Нема потребе да комуницирамо - казала је Лепа.

Некрунисана краљица народне музике, непосредно пред улазак на "Двор", гдје ће се борити за награду од 50.000 евра, демантовала је гласине појединих таблоида да су главни разлог њеног уласка у ријалити велики коцкарски дугови.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана