Од трача до истине: Стоја тјера по своме

Глас Српске
Од трача до истине: Стоја тјера по своме

Фолк пјевачица Стоја Новаковић наставила је да облачи миниће упркос томе што јој је први човјек "Гранда" Саша Поповић забранио да се у таквом издању појављује на телевизији.

Она је приликом гостовања у емисији "Петком у два" на ТВ Пинк све вријеме повлачила плаву хаљиницу према кољенима, а кад су јој груди полетјеле напоље, онда и према раменима.

Мада јој је Саша Поповић, пошто је преломио да је врати у "Гранд", строго забранио да се убудуће појављује у кратким сукњама, Стоја и даље тјера по своме. У Пинковом студију с њом су гостовале Марта Савић и Миа Борисављевић, које су се слатко исмијале гледајући је како на подијуму муку мучи да покрије позадину и заустави своје попрсје да не склизне преко деколтеа. Пјевала је "До голе коже", па је овакав њен имиџ одсликао пјесму баш како треба.

Многим мушкарцима све то било је веома симпатично, али је сасвим извјесно да једном никако није. Како ће Саша Поповић пресудити, тек ће да се види, али ако се узме у обзир чињеница да се Стоја оглушила о његову наредбу, нема сумње да ће добро размислити о томе да ли за њу и даље има мјеста у "Гранду".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана