Од трача до истине: Снеки осигурала ноге

Глас Српске
Од трача до истине: Снеки осигурала ноге

Пјевачица Снежана - Снеки Бабић осигурала је ноге на невјероватних милион долара! Како преносе поједини таблоиди, то је учинила недавно, у њемачкој испостави једне о најпознатијих свјетских осигуравајућих кућа "Лојд" и тако званично заштитила свој "најдужи адут" од цијелих 125 центиметара.

- Одувек ми је причање о цифрама било неумесно, нарочито сада, у време економске кризе. Свака инвестиција у животно осигурање, па макар и појединих делова тела, улагање је у личну безбедност и начин да се заштитите од неизвесне будућности. На своје ноге сам увек била поносна, а колико оне вреде, процените сами - уз осмијех је прокоментарисала Снеки, не желећи да открије тачну суму.

Међутим, извор близак атрактивној пјевачици тврди да је милион долара стваран износ и открива како је заправо дошло до тога да се Бабићева одлучи на овај потез.

- Једно удружење из Србије поднијело је кандидатуру да њене ноге уђу у Гинисову књигу рекорда, јер су по дужини врло близу ногама Светлане Панкратове, актуелне рекордерке. Одмах потом Снеки је одлучила да их осигура у "Лојду" на милион долара - испричао је неименовани извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана