Од трача до истине: Славица Ћуктераш повукла тужбу против Тање Савић

Глас Српске
Од трача до истине: Славица Ћуктераш повукла тужбу против Тање Савић

Фолк пјевачица Славица Ћуктераш повукла је тужбу против колегинице Тање Савић у којој је потраживала три милиона динара на име одштете за нанијету душевну бол, те клевете да је, условно речено, случај за психолога, пренијели су поједини медији у Србији.

Да се одлучи на овакав корак, познату пјевачицу је натјерало сазнање да јој је колегиница Тања у другом стању, па је, како тврде њени пријатељи, без размишљања позвала адвоката и рекла му да одустане од суђења.

- Када је Славица од колега чула да је Тања трудна, а то касније и прочитала у новинама, без размишљања је окренула број свог адвоката. Била сам са њом када је то урадила, тако да могу о томе да причам са сигурношћу. Да се разумемо, њој не пада на памет да се помири са Тањом и опрости јој све што је о њој изјављивала, али не би волела да се њена колегиница трудна повлачи по судовима, већ каже да би требало да ужива у благословеном стању и срећи због рођења детета. Ово вам је само још један показатељ да њој никада и није било стало до новца, већ само до задовољења правде - изјавила је блиска пријатељица атрактивне пјевачице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана