Од трача до истине: Славица Ћуктераш и Тања Савић на суду

Глас Српске
Од трача до истине: Славица Ћуктераш и Тања Савић на суду

Свађа младих фолк звијезда Славице Ћуктераш и Тање Савић по свему судећи добиће судски епилог. Наиме, Тањина изјава у једном београдском таблоиду да би стање њене бивше другарице и колегинице "најбоље објаснио психолог", била је кап која је прелила чашу, па је Славица одлучила да правду потражи на суду.

Како јављају поједини медији, она се већ консултовала са адвокатом око подношења тужбе и од колегинице ће тражити 3.000.000 динара за претрпљени душевни бол и клевету.

Пријатељи популарне пјевачице истичу да Славици није стало до новца, већ до правде и добијене паре поклониће у хуманитарне сврхе. С друге стране Тања се није превише узбудила због најава да би могла да заврши на суду.

- Не желим ништа више да коментаришем, само ћу да додам да никога нисам прва напала и да би било логично да ја будем тужитељ, а не тужена - кратко је рекла Тања за медије.

Двије некада блиске пријатељице и колегинице, да подсјетимо, посвађале су се и не разговарају пуне четири године. О разлозима сукоба никада јавно нису говориле, а Тања је недавно рекла да нема намјеру да се икада помири са бившом пријатељицом

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана