Од трача до истине: Слађу расплакао Игор

Глас Српске
Од трача до истине: Слађу расплакао Игор

Денсерка Слађа Делибашић расплакала се у ријалитију "Парови" јер стално ратује са изабраником Игором Матићем и више не жели да буде у вези с њим. Она је на журки у луксузној кући отворила душу Тихомиру Aрсићу и његовој супрузи Јелени, говорећи да је срамота, јер јој се цијели Београд смије због сталних Игорових превара.

- Цео Београд ми се смеје због Игора, јер ме стално вара. Сви мисле да сам гуска, не могу више то да трпим. A он прича о некој неизмерној љубави према мени. Каква је, бре, то љубав кад сваког дана вараш онога кога волиш - кроз сузе је говорила припита Слађа, док је Тихомир Aрсић покушавао да је утјеши.

Поједини београдски таблоиди преносе да Игор Матић већ дуже вријеме има дјевојку која живи у Новом Београду и код које он проводи вријеме кад није код денсерке.

Наиме, како открива неименовани извор, када се он и бивша госпођа Ђогани посвађају, бизнисмен покупи своје прње и оде код друге дјевојке, па тако у круг. Матић чак и не крије да је у паралелној вези, јер је већ неколико пута у ријалитију "Парови", у ком се налази са једном од својих дјевојака, признао да воли жене и да би желио да посједује харем.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана