Од трача до истине: Слађу мучи депресија

Глас Српске
Од трача до истине: Слађу мучи депресија

Умјесто да послије пуна четири мјесеца проведена у ријалитију "Парови" ужива у друштву кћерки и момка Игора Матића, који је са њом боравио у луксузној кући, Слађана Делибашић осјећа се горе него икада! Наиме, како преносе поједини београдски медији, денсерка никако не може да преболи то што су побједу и чек на 250.000 евра однијели Зорица Дукић и Милош Вуковић, а не она и Игор.

- Због мање од два процента гласова изгубила је толику суму новца. Тешко јој је и због чињенице да је толико времена провела без породице, у "затвору" и да је за све добила једно велико ништа. Нерасположена је, одбија храну, избегава пријатеље и разговоре о било чему. И раније је с времена на време узимала таблете за смирење, али сада их пије у енормним количинама. Све ово могло би знатно да се одрази на њено здравље уколико сместа не промени начин живота - открива Слађина пријатељица.

Подсјећања ради, "Парови" су завршени у суботу увече, а побједу су однијели Зорица Дукић и Милош Вуковић који су освојили 50,75 одсто, док су Слађа и Игор такмичење завршили са 49,25 одсто гласова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана