Од трача до истине: Слађин повратак старој љубави

Глас Српске
Од трача до истине: Слађин повратак старој љубави

Пјевачица Слађана Делибашић планира да се послије завршетка ријалити шоуа "Парови", у коме се тренутно налази са својим садашњим момком Игором Матићем, врати бившем момку Николи Сандуловићу, сазнају медији у Србији. Према причи њених блиских пријатеља, позната денсерка, која је прије неки дан оптужила Тијану Дапчевић да флертује с њеним садашњим изабраником Игором Матићем, никада није пребољела Сандуловића, са којим је била у вишегодишњој вези.

- Слађа пати за Николом, то је сигурно. Као што сви можемо да видимо, њу Игор страшно нервира и она нон-стоп плаче у ријалитију. Јесте она једним делом несрећна због Игоровог понашања, али много више због тога што поред себе нема оног правог, односно Николу - каже извор близак атрактивној црнки.

Кад је недавно изашла из "Парова" на једно вече, једној пријатељици је казала да ће потражити бившег шефа обезбјеђења Зорана Ђинђића и покушати да обнови везу с њим.

- Мени су Слађа и Игор супер пар. Мислим да су то неки њени тренуци слабости. Што се свега осталог тиче, стварно немам никакав коментар - рекао је Никола Сандуловић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана