Од трача до истине: Слађана у депресији

Глас Српске
Од трача до истине: Слађана у депресији

Пјевачица Слађана Делибашић није знала да ће њен бивши супруг добити и четврто дијете, све док јој у посјету нису дошле кћерке, које су јој откриле да је Весна Ђогани трудна, послије чега се денсерка повукла у себе.

Поједини таблоиди су јавили да је она кћеркама препричала да је сањала да је супруга њеног бившег мужа у другом стању, на шта су јој дјеца климнула главом и потврдила да је сан истинит. У почетку је дјеловала изненађено и прокоментарисала да јој је драго, а касније схватила о чему се ради.

- Баш лепо. Тако треба. A, баш сам то сањала. Супер - прокоментарисала је бивша жена Ђолета Ђоганија. Прво се смијала и показала да јој је драго због лијепих вијести, али њене кћерке су, касније казале да ће то њу вјероватно растужити.

- Није она завидна, она жели тати све најбоље, али је логично да јој није баш свеједно - рекле су Слађине и Ђолетове кћерке. Делибашићева је послије сазнања да у породицу Ђогани стиже још један члан изашла са Силвијом и Мануелом у двориште, гдје су мало ћаскале, а затим, када их је испратила из виле, тотално се повукла, ни са ким није причала и била је веома замишљена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана