Од трача до истине: Слађа тјера несаницу

Глас Српске
Од трача до истине: Слађа тјера несаницу

Пјевачица Слађана Делибашић ријешила је да стане на пут несаници, па је недавно из Aмерике наручила четири комплета "чудотворне" постељине са магнетима која кошта 400.000 динара! Према писању појединих медија, бивша Ђоганијева супруга већ дуже вријеме мучи муку са несаницом, па је на наговор добре пријатељице ријешила да спас потражи у "магичној" постељини.

Слађа је потврдила да је купила четири комплета постељине и да је фирма која се бави дистрибуцијом ових производа организовала презентацију у њеној кући. Објаснила је да је ријеч о магнетима који се стављају у постељину и јастучницу и који попут акумулатора упијају негативну енергију, а током ноћи се човјеку обнови читава аура. Додала је да јој није жао што је за сваки комплет постељине дала 100.000 динара.

- С обзиром на то да дуже време лоше спавам, одлучила сам да уложим новац у овако нешто. Истина је да цена није ниска, али ми није жао што сам толико платила, јер сам дала новац за нешто што је добро за моју децу и мене. Чим се уверим у ефекте овог производа, препоручићу их својим пријатељима и колегама са естраде - изјавила је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана