Од трача до истине: Слађа повећава груди

Глас Српске
Од трача до истине: Слађа повећава груди

Пјевачица Слађана Слађа Делибашић ускоро ће моћи да се похвали новим грудима! Како преносе медији у Србији, попут већине колегиница, денс пјевачица није успјела да одоли чарима естетске хирургије, па је послије много година избјегавања сусрета са пластичарем ипак одлучила да повећа попрсје за један број.

Бивша жена Ђолета Ђоганија била је једна од ријетких пјевачица која до сада није имала ниједну корекцију на свом тијелу, али послије пумпања груди и она ће ући у клуб "обожавалаца силикона".

- Тачно је да ћу ускоро ставити силиконе. Груди су једини део тела који сам желела да променим, па ћу јако брзо отићи код естетског хирурга. Већ сам разговарала са доктором о термину интервенције. Проблем су ми тренинзи којих не могу тако лако да се одрекнем, али пошто сам решила да коригујем попрсје, некако ћу издржати - изјавила је Слађа.

Нешто раније она је једном таблоиду изјавила да не броји калорије и да једе све што пожели. У храни нарочито ужива ноћу, али не брине за килограме, јер витку линију одржава свакодневним вјежбањем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана