Од трача до истине: Силвију Недељковић оставио момак

Глас Српске
Од трача до истине: Силвију Недељковић оставио момак

Младу пјевачицу Силвију Недељковић оставио је њен момак Саша Стаменковић, голман Црвене звезде, пренијели су поједини медији, позивајући се на изворе блиске пјевачици!

Разлаз је услиједио неколико дана након што је у медијима објављена информација да је пјевачица у тајној вези с колегом Сашом Капором.

- Стаменковић није обраћао пажњу на говоркања о сусретима његове драге с колегом, али само неко време. Пошто се прича појавила у медијима, у Саши се преломило! Свађа је буквално трајала сатима! Већ данима нису у контакту, а како ствари стоје, шансе за помирење су минималне - навео је извор близак Силвији.

У покушају да одбрани своју пријатељицу, овај извор је додао:

- Истина је да су и раније севале љубавне варнице између Силвије и Капора, али никада то није било ништа озбиљно. Истина је и да су се у последњих месец дана виђали чешће него обично, али, ипак, никада нису ухваћени на делу, па је неумесно тврдити да су љубавници!

Иначе, доскора се помињало само да голман вара пјевачицу. Она никада није реаговала на те приче, а није ни на ову. Све што је казала било је: Немам коментар на вашу информацију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана