Од трача до истине: Северина жели да засјени Кејт

Глас Српске
Од трача до истине: Северина жели да засјени Кејт

Пјевачица Северина Вучковић је напросто одушевљена вјенчаницом коју је носила Кејт Мидлтон кад је рекла судбоносно "да" британском принцу Вилијаму и најавила да ће њена ипак бити за нијансу љепша.

Aко то "љепша" подразумијева сву раскош којом је одисала принцезина свилена хаљина боје слонове кости са горњим дијелом од ручно рађене чипке и шлепом дугим 2,17 метара, онда ће Северинин вјереник и српски "краљ бакра" Милан Поповић сигурно искеширати коју хиљадарку више од оних 285.000 евра, колико је краљевска породица платила модној кући "Aлександар Меквин" за ово дјело Саре Бартон.

Недавно је на друштвеној мрежи "Твитер" освануо статус будуће српске снајке, у ком је писало: "Предивна вјенчаница коју носи Кејт на дан њеног вјенчања."

Иако је нагласила да нема профил на "Твитеру", већ да неко пише статусе под њеним именом, Северина је ипак потврдила да има идентично мишљење као "лажна Северина".

- Млада је прелијепа, а хаљина је фасцинантна. Ипак моја ће бити за нијансу љепша - рекла је увијек расположена Северина. Међутим, њен менаџер Томица Петровић све ово је демантовао.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана