Од трача до истине: Северина преварила Наташу Беквалац

Глас Српске
Од трача до истине: Северина преварила Наташу Беквалац

Хрватска пјевачица је преко ноћи одустала од дуго најављиваног дуета са српском колегиницом. Нека чека Наташа Беквалац! Северина Вучковић напрасно је отказала снимање дуета са српском колегиницом. Дуго најављивани дует двије атрактивне пјевачице неће бити реализован, јер је Хрватица израчунала да јој тако нешто тренутно није потребно.

Њихова сарадња помпезно је најављивана и овјековјечена на заједничкој вечери у једном београдском ресторану, послије чега је Ната гостовала на Северинином концерту у "Београдској арени". На Севе и Нату највећи притисак направио је менаyер Рака Марић, који је инсистирао да се овај мегадует реализује.
- Севе је преко ноћи отказала снимање - каже наш извор близак Раки Марићу и додаје:

- То је изнервирало Наташу, која је муњевито пронашла "резервног играча" у Емини Јаховић. Договор између њих двије је брзо постигнут, а ускоро ће снимити и спот у Истанбулу.


Томислав Петровић, менаyер хрватске пјевачице, није желио да коментарише разлоге због којих је његова пуленка отказала снимање, а за коментар није била расположена ни супруга Даче Икодиновића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана