Од трача до истине: Северина и Милан праве план за свадбу

Глас Српске
Од трача до истине: Северина и Милан праве план за свадбу

Хрватска пјевачица Северина Вучковић и српски бизнисмен Милан Поповић за кратко вријеме су се толико зближили и сигурни су у своју љубав да већ за јесен планирају свадбу, сазнају поједини медији од извора блиског овом пару.

- Севе и Милан су прије неколико дана разговарали и почели су да праве планове да своју везу крунишу браком на јесен - каже неименовани извор.

- С обзиром на то да Милан има личног астролога којег слијепо слуша, он га је одмах ангажовао како би провјерио да ли је Северина права особа за њега. Послије урађених упоредних хороскопа астролог је Поповићу топло препоручио хрватску пјевачицу за његову изабраницу. Северина, која је рођена у знаку Бика, идеална је комбинација за Милана, који је рођен у знаку Ваге. Како српски бизнисмен слијепо вјерује у астрологију упитао је свог личног савјетника када је најбоље вријеме да се ожени и пошто је одговор био да је то јесен ове године, одмах је са Севе почео да кује планове за вјенчање, које ће бити најспектакуларније икада на овим просторима. Према првобитним плановима, њихова свадба ће по гламуру надмашити ону коју су имали Сандра и Aндреј Мељниченко - објашњава извор близак заљубљеном пару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана