Од трача до истине: Севе се разголитила

Глас Српске
Од трача до истине: Севе се разголитила

Откада је упловила у везу са српским бизнисменом Миланом Поповићем Северина Вучковић се нашла у центру пажње јавности, а новостечену популарност искористила је да сними рекламу за један хотелски и базенски комплекс у Словенији.

У споту који подсјећа на сцене из филма "Бал на води" Севе је показала физичке атрибуте који су јој помогли да заведе српског бизнисмена, па ће тако Северинини обожаваоци широм бивше Југославије моћи да уживају у призорима у којима се Вучковићева у провокативном црвеном купаћем костиму брчка у базену.

Иначе, одмах послије промоције спота, Севе је са својим изабраником Миланом отпутовала у Будимпешту, гдје су одсјели у једном од најексклузивнијих хотела и провели викенд.

Како су пренијели поједини медији, менаџмент хотела је по истеку радног времена отворио аква парк који се налази у склопу хотела само за њих двоје. Aли Севе је имала пех и зарадила велику модрицу на лијевој нози спуштајући се низ тобоган. Међутим, то је није омело да у једном од познатих будимских ресторана већ сљедеће вечери заигра чардаш.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана