Од трача до истине: Севе копирала фризуру свог драгог

Глас Српске
Од трача до истине: Севе копирала фризуру свог драгог

Поп пјевачица Северина Вучковић, о којој се у посљедње вријеме надугачко и нашироко писало због везе са српским бизнисменом Миланом Поповићем, толико је одушевљена фризуром свог изабраника да је одлучила да се ошиша као он.

До тог закључка дошли су новинари који су се појавили на конференцији која је одржана у Загребу поводом Северининог концерта угледавши пјевачицу са фризуром која неодољиво подсјећа на ону какву има српски краљ бакра. Једина разлика је у томе што пјевачица има мало дужу верзију Миланове фризуре и што јој је на конференцији свака длака била на свом мјесту, за разлику од Милана, који воли да иде разбарушене косе.

Колико је озбиљна веза са бизнисменом Поповићем говори и чињеница да се однедавно јавља и на лични телефон своје вољене дјевојке. Међутим он за медије не жели много да открива о својој вези са хрватком пјевачицом.

- Северина и ја немамо шта да кажемо о нашем приватном животу. Нико од нас ништа није изјављивао - каже Милан, а на подсећање да је Северина за поједине хрватске медије изјавила како јој је Милан рекао да је воли више од авиона кратко је рекао да су то ствари које нису смјеле да буду објављене, а ипак су доспјеле у јавност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана