Од трача до истине: Сергеј Трифуновић ставио тачка на романсу са Aном

Глас Српске
Од трача до истине: Сергеј Трифуновић ставио тачка на романсу са Aном

Популарни глумац Сергеј Трифуновић прије двије недјеље ставио је тачку на романсу са двадесетдвогодишњом студенткињом Факултета за медије и комуникацију Aном Вучелић.

Иако су многи вјеровали да је шармантна бринета пронашла магичну формулу којом би задржала овог неизљечивог заводника, такве претпоставке показале су се као нетачне. Према ријечима људи блиских овом пару, кћерка бившег високог функционера Социјалистичке партије Србије Милорада Вучелића и глумице Љиљане Драгутиновић, од првог сусрета успјела је да освоји срце овог тридесетседмогодишњег шармера па је многима дјеловало како њихову љубав нико и ништа не може да поквари.

Међутим, према писању магазина "Стори", идиличну љубавну романсу прије три мјесеца почеле су да нарушавају ситне размирице које су временом постајале све јаче и разорније. Схвативши да се њихове емоције гасе послије десет мјесеци везе, Вучелићева и Трифуновић одлучили су да се растану и да свако настави својим путем. Раскид је, како тврде њихови пријатељи много теже пао Aни него Сергеју. Она је наводно убрзо утјеху за љубавне јаде пронашла у другом младићу, дјелимично и због тога што се надала да ће њена нова романса Сергеја учинити љубоморним. Aли, он је изгледа смирено прихватио ту чињеницу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана