Од трача до истине: Сергеј и Кристина Ћетковић поносни због бебе

Глас Српске
Од трача до истине: Сергеј и Кристина Ћетковић поносни због бебе

Послије медијских нагађања, популарни црногорски пјевач Сергеј Ћетковић објелоданио је да су он и супруга Кристина усвојили тромјесечну дјевојчицу из Дома за незбринуту дјецу "Младост" у Бијелој.

Кршни Црногорац је на недавној промоцији свог петог студијског албума "Два минута", одржаној на Калемегданској тераси, свим званицама поносно рекао да је однедавно тата.

- Ја сам ових дана постао отац! Хвала вам што сте свих ових година уз мене, што пратите моју каријеру и поштујете моју жељу да приватни живот држим по страни. Живјели ви мени сљедећих сто педесет година - узвикнуо је Сергеј и наздравио чашом вина.

Ову Сергејеву изјаву о принови у дому Ћетковића великим аплаузом поздравили су бројни пријатељи и поштоваоци његове музике, међу којима су били и Саша Ковачевић, Aцо Пејовић, Aндрија Милошевић, Јелена Томашевић, Душан Свилар и Иван Ивановић.

Поједини медији у Србији подсјећају да су Сергеј Ћетковић и његова љепша половина покушавали више од једне деценије да постану биолошки родитељи, а када нису успјели, ријешили су да своју љубав подаре дјетету из дома.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана