Од трача до истине: Селидба Марине Перазић кћерки у Нови Сад

Глас Српске
Од трача до истине: Селидба Марине Перазић кћерки у Нови Сад

Да би удовољила жељама кћерки Мие и Луне, некадашња хрватска поп звијезда Марина Перазић ријешила је да се на јесен пресели у Нови Сад, гдје живи њен бивши супруг и учесник српског ријалити серијала "Фарма" Иван Феце Фирчи.

На овакав корак ова харизматична дама одлучила се прије свега због млађе кћерке, која је имала жарку жељу да станује у истом граду гдје и њен отац. Да би могла да се издржава у новој средини, Перазићева ће у војвођанској престоници држати часове зумба плеса. Иначе, недавно је добила потребан сертификат за тај посао.

- Нисам била за то да се преселим у Србију, али Миа и Луна су ме наговориле. Изразиле су жељу да живе у Новом Саду, гдје ће бити у близини оца, тако да сам морала да им је испуним. Схватила сам да ми Ријека као град није пружио ништа, а имала сам много интересантних пословних идеја, па сам одлучила да одем у неку другу средину. У Новом Саду планирам да радим као инструктор зумбе и помажем женама да обликују линију и избаце сву негативну енергију, а амбиције су ми да касније завршим потребну школу да могу да помажем људима и у превазилажењу њихових психичких проблема - објаснила је Марина за магазин "Hello".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана