Од трача до истине: Секу Aлексић избачен из дискотеке

Глас Српске
Од трача до истине: Секу Aлексић избачен из дискотеке

Власник дискотеке "Метропола" у Штутгарту Саша Миловановић избацио је из свог локала фолк пјевачицу Секу Aлексић и чланове бенда, јер је, како су пренијели поједини медији у Србији, захтијевала да власникова дјевојка угаси цигарету.

Наиме, пјевачица је стриктно захтијевала да бекстејџ буде без дуванског дима. Aли, када је стигла у клуб у просторији је затекла њој непознату дјевојку како сједи са упаљеном цигаретом. Сека је убрзо изашла на сцену, а кад је отпјевала први блок и сишла да се одмори, затекла је ону исту дјевојку, а с њом и дјевојку власника дискотеке са запаљеним цигаретама.

- Љубазно смо им рекли да више не пуше. Оне су без коментара устале и отишле, да би убрзо дошао власник да се буни зашто бранимо његовој девојци да пали цигарету у бекстејџу - каже Aца Глишић, менаџер Секе Aлексић.

Са Миловановићем је покушао да разговара и Вељко Пиљкић, али овај није хтио да га саслуша, већ је обезбјеђењу наредио да пјевачицу и бенд испрате из дискотеке. Публика није ни слутила да се Сека више неће појавити.

- Власник ме није испоштовао, јер ми није дозволио да одрадим свој посао - рекла је кратко Aлексићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана