Од трача до истине: Секине чиваве на нету

Глас Српске
Од трача до истине: Секине чиваве на нету

Да популарна фолкерка Сека Aлексић ни у једном тренутку не жели да изгуби корак са свјетским џет-сетом доказала је и недавно када је својим кућним љубимцима отворила профиле на интернет мрежи намијењеној животињама, која је пандам "Фејсбуку" и "Твитеру".

Тако се на интернету могу видјети званичне странице Секиних псића Барбаре, Цезара де Мандрака и Софије Боа Боа, који су и на том профилу званично у сродству.

Газдарица поменутих љубимаца се потрудила и да њени малишани буду на репрезентативан начин представљени, па је тако поред неколико њихових студијских фотографија, на којима је додуше и она присутна, поставила и неколико слика на којима се види како чиваве уживају у својој соби, која је специјално опремљена намјештајем за љубимце и играчкицама, а неизоставан детаљ је и гардероба за њих, рађена у занимљивим моделима и десенима. Да је Сека велики заљубљеник у модну марку "Луј Витон", могло се закључити и на неколико фотографија на којима њене куце извирују из њених омиљених торби и башкаре се у њима.

Било како било, Сека и даље успијева да изненади јавност својим поступцима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана