Од трача до истине: Секин страх од заразе

Глас Српске
Од трача до истине: Секин страх од заразе

Боравак Секе Aлексић у Гани лако би могао да не буде оно што је планирала јер, како преносе медији, пјевачица се прибојава да се не зарази маларијом! Како је ова болест честа појава, посебно код неопрезних туриста који посјећују ову земљу, вакцинација је обавезна, али често и недовољна заштита од опасних комараца!

- Сека је по препоруци амбасаде Гане примила вакцину пре пута и веровала је да је то сасвим довољно да се заштити. Међутим, када је чула колики проценат страних туриста оболи од ове болести, уплашила се за своје здравље - изјавио је за  "Aло" извор близак фолк диви.

Уз све то, Секин страх је појачала чињеница да је прије неколико дана имала поједине симптоме који указују на могућност маларичне заразе:

- Један дан је имала повишену телесну температуру и осетила је благе знаке умора, што су могући симптоми маларије па се уплашила и посетила једну приватну клинику. Тамо јој је речено да је њена малаксалост последица промене климе и да уноси више течности у организам, али и да се свакако припази било какве заразе - казао је неименовани извор.

Секина изјава је изостала јер јој је мобилни телефон искључен.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана