Од трача до истине: Сека жели близанце

Глас Српске
Од трача до истине: Сека жели близанце

Током празничне атмосфере која је присутна у дому Секе Aлексић, али и рођенданског славља, дан прије Васкрса, фолк дива имала је само једну жељу - да са супругом Вељком Пиљикићем добије два дјечака близанца.

Позната пјевачица је празник провела са најужом породицом и пријатељима, а за 1. мај отпутоваће на одмор у Гану, док ће се у септембру подвргнути вјештачкој оплодњи. Осим одмора, фолкерка ће се у Aфрици дружити и са малишанима без родитељског старања, а за "Aло" је открила да би вољела природним путем да добије близанце, као и да ће засигурно усвојити једно дијете.

- По савету лекара ћемо тек крајем септембра урадити вантелесну оплодњу, први пут! Наравно да не одустајемо од тога да добијемо нашу децу и хвала Богу са те стране је све океј. Једноставно, нисам желела да се поново догоди ситуација да доживим ванматеричну трудноћу и то је једини разлог због којег смо се одлучили на тај захват. Већ сам рекла да желим два дечака близанца, па се надам да ће се моја рођенданска и васкршња жеља остварити - изјавила је Сека.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана