Од трача до истине: Сека узвраћа Исидори

Глас Српске
Од трача до истине: Сека узвраћа Исидори

Иако је вишегодишњи хуманитарни рад Секе Aлексић познат јавности, фолк звијезда се нашла на удару Исидоре Бјелица, која је јавно упутила критику на њен рачун због тога што није учествовала у њеној хуманитарној акцији.

Како је изјавила у емисији код Бокија 13, Исидора је тражила од Секе хаљину за своју хуманитарну ревију, али је она наводно одбила.

Aлексићева узвраћа Исидори и објашњава шта се заправо десило:

- Непозната жена ме је у име Исидоре Бјелица позвала пет дана пред тај догађај и тражила ми хаљину. Тада сам била на одмору, па сам јој рекла да је требало раније да ми се јаве. Зато госпођи Бјелица поручујем да се прво информише о свему, а не да прича глупости јер ме није она лично ни позвала, већ неко у њено име. Иначе, све смо више сведоци шта људи све раде да би доспели у центар пажње. Сматрам да о хуманости нико не треба да ми држи предавање, моја дела говоре више од речи.

Иначе, опште је позната ствар да Светлана Aлексић већ дуги низ година има свој хуманитарни фонд, којим је помогла бројним људима којима је то било најпотребније, укључујући и угрожене послије земљотреса у Краљеву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана