Од трача до истине Сека тражи одштету од удрежења за заштиту животиња

Глас Српске
Од трача до истине Сека тражи одштету од удрежења за заштиту животиња

Фолк пјевачица Сека Aлексић поднијела је тужбу против Удружења за заштиту животиња и развој грађанске свијести "Феникс" и појединих медија који су њен недавни перформанс са вуковима протумачили као "злостављање немоћних животиња".

Наиме, како наводе из њеног PR тима, по закону о информисању, ово удружење је грубо повриједило пјевачицу тиме што је издало обавјештење у којем тврде да је Сека злостављала животиње, а да то прво нису доказали.

Због тога је пјевачица пресавила табак и затражила одштету од укупно 4.000.000 динара, од којих ће половину прослиједити београдском Зоолошком врту, а остатак свом хуманитарном фонду. Из свега наведеног лако се може закључити да ће ова парница највише обрадовати директора Зоолошког врта Вука Бојовића који ће, уколико Aлексићева добије спор, инкасирати око милион динара за опремање београдске оазе животиња:

- За све правне ствари поводом овог случаја задужен је мој адвокат, а ја само могу да кажем да ћу половину новца који будем добила дати Зоолошком врту. Толико о мојој љубави према животињама и хуманости - изјавила је Aлексићева, која је доказала да је вук, иначе, питом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана