Од трача до истине: Сека поново отежала

Глас Српске
Од трача до истине: Сека поново отежала

Позната пјевачица Сека Aлексић мјесецима је скидала килограме уз помоћ нутриционисте, али се током љета опет угојила, пишу поједини медији.

Да је повратила "стару линију" из прве руке могли су да се увјере посјетиоци једног црногорског клуба, гдје је позната фолкерка недавно наступала. Одјевена у лежерну љетну хаљиницу, она је бројној публици презентовала своја гола разбацана рамена, као и бутине на којима би јој позавидјели врхунски спортисти који трпе велике физичке напоре, наводе медији и преносе изјаву неименованог извора са лица мјеста:

- Мушкарци углавном нису примећивали да се опет угојила, док су припаднице лепшег пола редом коментарисале њен изглед. Неке од њих су у чуду говориле како су у новинама виделе да је смршала, па су биле поприлично изненађење новим-старим изгледом фолк певачице - испричао је очевидац са лица мјеста.

Подсјећања ради, Aлексићева је средином марта посјетила једног од најбољих нутрициониста, који јој је прописао специјалан режим исхране, након чега је, према сопственом признању, скинула више од десет килограма. Ипак, она очигледно није успјела дуго да издржи без омиљених ђаконија, те је током овог љета повратила стару килажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана