Од трача до истине: Сека оплела по Јелени

Глас Српске
Од трача до истине: Сека оплела по Јелени

Поводом посљедњег сукоба између Саше Поповића и Јелене Карлеуша огласила се и Сека Aлексић. Она је на свом "Фејсбук" профилу стала на страну власника "Гранда" и жестоко оплела по својој љутој противници. Њихову свађу помно је пратила из прикрајка, а онда је искористила затишје и - ударила.

- Овај бахати пискави трансвестит чини све што може не би ли зарадила место на насловницама таблоида. Сподоба једним замахом успева да увреди не само људе са завидним каријерама већ и намерно или из чисте глупости читаву популацију која има проблема с видом. У маниру балаве тинејџерке, ова најлуксузнија српска сиротица све људе који из здравствених разлога морају да носе наочаре етикетира и вређа - написала је између осталог Сека.

Истина, није употребила Јеленино име, али ко је пратио медијски рат између ње и Поповића, када му је поручила: "Ћоро, не смарај!", сасвим му је јасно о коме и чему је ово Aлексићкино писаније.

Међутим, Секин атак није узнемирио прозвану пјевачицу.

- Јелена је на турнеји по приморју и не жели да даје било какав маркетинг дотичној персони - поручили су из Карлеушиног PR тима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана