Од тра­ча до ис­ти­не: Се­ка ис­те­са­ла ли­ни­ју

Глас Српске
Од тра­ча до ис­ти­не: Се­ка ис­те­са­ла ли­ни­ју

По­пу­лар­на фолк пје­ва­чи­ца Се­ка Aле­ксић бу­квал­но се пре­по­ло­ви­ла!

Ка­да се при­је три да­на по­ја­ви­ла на сни­мању "Гранд шоуа" у крат­кој хаљини и са ко­сом офар­ба­ном у свје­тли­ју ни­јан­су, не­ма ко се ни­је окре­нуо за њом и на­глас по­хва­лио њен из­глед, пре­ни­је­ли су ме­ди­ји.

A она је ве­ома до­бро зна­ла ка­ко да про­мо­ви­ше сво­ју ис­те­са­ну ли­ни­ју, ше­пу­ре­ћи се у сту­ди­ју по­пут па­уна. Пу­бли­ка је пажљиво ана­ли­зи­ра­ла сва­ки њен по­крет, не скри­ва­ју­ћи оду­шевљење, а "они ко­ји уви­јек све зна­ју" тврди­ли су да је Се­ка у посљедња три мје­се­ца чес­то је­ла са­мо по дви­је ја­бу­ке дне­вно! И ни­шта ви­ше! Уз то је сва­ко­дне­вно на­пор­но вје­жба­ла. Њен мо­мак Вељко ју је баш пре­зно­јио!

Све ово дје­лу­је ве­ома ис­црпљују­ће, али да­ло је ре­зул­та­те. Ве­ома видљиве оком и мјерљиве на ва­ги - 20 ки­ло­гра­ма мање, кон­ста­ту­ју ме­ди­ји!

Aле­кси­ће­ва се са­мо смје­шка­ла, от­пје­ва­ла пје­сму и ви­со­ко уз­ди­гну­те гла­ве, у сти­лу "нек цркну ду­шма­ни", оти­шла ку­ћи. Де­чко јој је по­мо­гао да до­ђе до ко­ла да се не би окли­зну­ла гле­да­ју­ћи у не­бе­са.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана