Од трача до истине: Сека Aлексић сада вози по прописима

Глас Српске
Од трача до истине: Сека Aлексић сада вози по прописима

Светлана Aлексић је промијенила навике и сада вози онако како је прописано. Наиме, Сека је на свој "фејсбук" профил окачила слику на којој се види да је на аутопуту возила 120 километара на час, колико је и дозвољено.

- Вози се по прописима - написала је Aлексићева испод слике.

Подсјећања ради, пјевачица је прије десетак дана приведена у полицијску станицу због брзе вожње (203 километара на час) на аутопуту Београд - Нови Сад и због тога је морала да плати казну од 100.000 динара.

- Журећи на снимање у музички студио Дејана Aбадића, Светлана Aлексић је, нажалост, прекорачила дозвољену брзину. Због тога је била код судије за прекршаје и платила казну. То је још један доказ да и естрадне звезде имају исти третман као и сви остали грађани - навела је тада PR служба Секе Aлексић.

Aлексићева иначе никада раније није правила саобраћајне прекршаје, а овога пута је "згријешила" јер је, како је писано, имала хитне пословне обавезе. Међутим, пјевачици се може узети у обзир и једна "олакшавајућа околност" - за разлику од разузданих колегиница: Aне Николић, Романе Панић и Данијеле Вранић, била је потпуно тријезна!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана